Portretfotografie

Sinds 2009 schiet ik al diverse portretten. Baby’s, kinderen, gezinnen, modellen, bruiloften, bedrijven, sport, er is echt van alles de revue gepasseerd. De fotografenpopulatie is inmiddels enorm, en hoewel er velen zijn die graag al die verschillende soorten fotografie uitvoeren heb ik besloten dit niet (meer) te gaan doen. Dus ben je op zoek naar leuke en mooie gezinsfoto’s of de allermooiste babyfoto’s? Ik zie zoveel getalenteerde fotografen die dat zo mooi kunnen. Zoek maar eens op diverse socialmedia, ik weet zeker dat je vind wat je zoekt.

Wat doe ik dan wel ?
Wat ik het liefst doe is het maken van individuele portretten, en daar wil ik me met name op richten. Verder speel ik graag met flitslicht, maar combineer het ook graag met natuurlijk licht. Daarnaast hou ik ervan om een bepaalde sfeer en emotie of iemand in een bepaalde omgeving te fotograferen. Blader eens door m’n foto’s. Vind je het mooi om eens zo’n portret van jezelf te hebben, of wil je het iemand cadeau doen? Neem gerust eens contact op.
Ben je muzikant of sporter of heb je een heel andere leuke hobby en wil je weleens een mooi uniek portret van jezelf met je instrument of in je sportoutfit of iets anders wat met je hobby te maken heeft, let me know en we maken er samen iets unieks van.
Heb je je eigen bedrijf ? Heb je een winkel, ben je bakker of fietsenmaker, kunstenaar of metaalbewerker. Ik maak geen marketing en branding foto’s, maar foto’s met veel meer waardering en emotie. Laat jezelf eens zo vastleggen in een mooi portret, en van de producten die je maakt of verkoopt maken we ook nog wat mooie product-portretten.